
Amuse
Buffelmozzarella met olijven- cherrytomaatjes en crema di Balsamico geserveerd met geroosterde brood met parmezaan en knoflook. Wijnadvies: Franciacorta (methode-classique, fijn bruisend) & Prosecco Brut Col del Forno
Signor Valentino
Tartaar van verse tonijn met avocado, venkel, chilipepers en sinaasappelzeste. Wijnadvies: Vermentino 64 (Sardegna)
Melanzane alla Parmigiana
Torentjes van gebakken aubergine in rijke tomatensaus, mozzarella, Parmigiano-Reggiano en verse basilicum Wijnadvies: Rosso Piceno Superiore (Sangiovese & Montepulciano Medium body)
Tartare di filetto di Manzo
Fijngesneden ossenhaas met romige mosterd, augurk, citroensap, kappertjes en krokante crotons van parmezaan. Wijnadvies: Barbera d’Asti Riserva (krachtig, frisse zuren) Sant Evasio
Tortelloni Natalino
Verse pasta gevuld met rode biet, appel, cinghiale in een romige gorgonzolasaus. Wijnadvies: Blu Onice (Aglianico)elegant met zachte tannine
Tortelloni Amaroso
Gevulde verse pasta met romige taleggio-mzoete peer en knapperige walnoten en pecorino. Wijnadvies: Zelos Appasimento (fruitig, mooie zuurgraad)
Filetto ai Funghi
Gegrilde ossenhaas gegratineerd met parmezaan en eekhoorntjesbrood en een fluweelachtige tartufatasaus. Wijn advies: Santinumi Montepulciano Riserva 2017
Branzino alla Griglia
Gegrilde zeebaarsfilet met tijgergarnalen, groene asperges, lichte chili en gekonfijte gedroogde tomaatjes. Wijnsadvies: Pecorino Shaman (100 jaar oude wijnstokken)
Risotto ai Funghi Porcini
Romige risotto met Nameko paddenstoelen en Parmigiano-Reggiano. Wijnadies: Euforia Ripasso della Valpolicella
Torta di Fariba
Speculaastaart met karamelroomijs, pecancrunch met gezouten karamel en sinaasappelrasp. Wijnadvies : Zibibbo Terre Siciliana
La Felicità
Hazelnoottaart met smeuïge Nutella en vanille-ijs met chocolade saus. Wijn advies : Recioto della Valpolicella
Sgroppino Sgroppino al Limone
Limoensorbet, Limoncello en Prosecco.