top of page
KERSTKerstmenu €69 p.p.: amuses + keuze uit voor-, pasta-, hoofd- en nagerecht. Wijnarrangement €39 p.p: bijpassende wijn per gerecht.


Amuses



Amuse

Buffelmozzarella met olijven- cherrytomaatjes en crema di Balsamico geserveerd met geroosterde brood met parmezaan en knoflook. Wijnadvies: Franciacorta (methode-classique, fijn bruisend) & Prosecco Brut Col del Forno




Voorgerechten – keuze uit 3 Voorgerechten



Signor Valentino

Tartaar van verse tonijn met avocado, venkel, chilipepers en sinaasappelzeste. Wijnadvies: Vermentino 64 (Sardegna)



Melanzane alla Parmigiana

Torentjes van gebakken aubergine in rijke tomatensaus, mozzarella, Parmigiano-Reggiano en verse basilicum Wijnadvies: Rosso Piceno Superiore (Sangiovese & Montepulciano Medium body)



Tartare di filetto di Manzo

Fijngesneden ossenhaas met romige mosterd, augurk, citroensap, kappertjes en krokante crotons van parmezaan. Wijnadvies: Barbera d’Asti Riserva (krachtig, frisse zuren) Sant Evasio




Pasta’s – keuze uit 2 verse pasta's



Tortelloni Natalino

Verse pasta gevuld met rode biet, appel, cinghiale in een romige gorgonzolasaus. Wijnadvies: Blu Onice (Aglianico)elegant met zachte tannine



Tortelloni Amaroso

Gevulde verse pasta met romige taleggio-mzoete peer en knapperige walnoten en pecorino. Wijnadvies: Zelos Appasimento (fruitig, mooie zuurgraad)




Hoofdgerechten – keuze uit 3 hoofdgerechten ( vis- vlees en risotto)



Filetto ai Funghi

Gegrilde ossenhaas gegratineerd met parmezaan en eekhoorntjesbrood en een fluweelachtige tartufatasaus. Wijn advies: Santinumi Montepulciano Riserva 2017



Branzino alla Griglia

Gegrilde zeebaarsfilet met tijgergarnalen, groene asperges, lichte chili en gekonfijte gedroogde tomaatjes. Wijnsadvies: Pecorino Shaman (100 jaar oude wijnstokken)



Risotto ai Funghi Porcini

Romige risotto met Nameko paddenstoelen en Parmigiano-Reggiano. Wijnadies: Euforia Ripasso della Valpolicella




Nagerechten – keuze uit 3



Torta di Fariba

Speculaastaart met karamelroomijs, pecancrunch met gezouten karamel en sinaasappelrasp. Wijnadvies : Zibibbo Terre Siciliana



La Felicità

Hazelnoottaart met smeuïge Nutella en vanille-ijs met chocolade saus. Wijn advies : Recioto della Valpolicella



Sgroppino Sgroppino al Limone

Limoensorbet, Limoncello en Prosecco.


bottom of page